Conocer gente, ligar, buscar pareja y chat gratis - mobifriends

Amor y amistad con hombres en Nulles gratis y chat gratis en mobifriends es muy fácil y divertido.

Chatear, buscar y conocer hombres de Nulles, encontrar amor y amistad con hombres de Nulles gratis y chat gratis. Todo es gratis en mobifriends, con un atractivo diseño y muy buena usabilidad, a través de teléfonos móviles e Internet.

Hombres Nulles. Amor Nulles. Amistad Nulles. ¡Entra a formar parte de una gran comunidad de hombres y mujeres que buscan amor y amistad con hombres en Nulles como tú!

¿Quieres amor y amistad con hombres en Nulles , y/o amor y amistad con mujeres en Nulles?

Regístrate mobifriends es 100% gratis

  • Amor y amistad con hombres en Nulles

Daniel72

Nulles, Tarragona, España
Busco: mujeres
Para:conocer gente, buscar pareja, ligar, conocer amigos, chatear

Hola, sóc el Dani(45) buscant la mitja taronja que encaixi amb mi. Voldria trobar alguna dona que m'accepti tal com sóc. Sempre estic disposat a canviar per una persona, per amor, costi el que costi, per poder estar amb ella. Jo... Mhh, les fotos no enganyen, rodonet, rondant els 100 i en procés de dieta. Normàlment visito el gimnàs cada dia entre 1 i 2 hores, per corregir la columna. No fumo i bec sociàlment. M'agrada el mar, la muntanya, i seria molt bo que la meva companya compartís això. També m'agradaria que no fos fumadora, en principi, però no tanco portes a ningú. També sóc un apassionat de la cuina i crear noves receptes amb el que tinc en aquell moment. M'agrada passejar per la platja, la natura en general, també m'encanta el dibuix, llegir, escoltar tot tipus de música i el bricolatge. L'aspecte fisic no és un impediment. També que fos una persona carinyo- sa, a la que pugui explicar els meus problemes, que respecti la família. Si hi ha algun fill, ho accepto de bon grat. També m'agraden els animals. Si vols conèixer més de mí, em pots contactar obèrtament. Petons. Dani.

Dani72

Nulles, Tarragona, España
Busco: mujeres
Para:conocer gente, buscar pareja, ligar, conocer amigos, encuentros, chatear

Sóc una persona bastant, bastant tímida però que és va obrint com un llibre així que agafo confiança amb qui parlo. Sóc molt de casa, m'agrade molt la cuina i el bricolatge, també la muntanya i un bon passeig a la platja. M'agrada la gent que em valora per el que sóc, jo intento no valorar sòlament el físic, això és un embolcall que enmascara el que realment cerco en una dona. Jo intento cercar en el cor d'aquesta, valorar-la com a persona. ´L'aspecte exterior m'és totàlment indiferent, no és in dispensable per a aconseguir una relacció bona de parella. En fi, que qui em vulgui conèixer em té a la seva disposició. Petons per a qui em llegeixi. DANIEL

Higirls

Nulles, Tarragona, España
Busco: mujeres
Para:conocer gente, buscar pareja, ligar, conocer amigos, encuentros, chatear

mi gusta una mujer femenina, sexy, atractiva, mi gusta conversacion y cosas diferentes,soy fiel, casero y mi gusto mucho los niños,este no es niguna problema. soy comprensivo, tengo ojos azules,soy alto,atheletico, y mi gusto todo en la vida. pero es mejor gastas tiempo con migo,asi savis como soy.mi gusta viajar mexico ect......mi gusta pescar, motos, bucear,barcos, el mar.me llamo Eddie, trabajo de bombero y con el salvamento maritimo