Si vols eliminar el teu perfil i totes les teves dades de mobifriends, segueix aquests passos:
Un cop confirmis l'eliminació, totes les teves dades seran esborrades de Mobifriends de forma permanent i no podran ser recuperades.
Si no tens un compte a mobifriends, no cal que facis cap acció.