Meet people, flirt, enjoy free dating and free chat - mobifriends

Free dating in Montbrio del camp on mobifriends is very easy and fun.

Chat and start dating with single men and single women from Montbrio del camp. All for free at mobifriends, with an attractive design and great usability, on the Internet and mobile phones. On mobifriends, Free Online Dating in Montbrio del campwith messages, mobis (animated messages) and video chat.

Join a big community of single men and single women who want Free Online Dating in Montbrio del camp with people like you!

Do you want to meet single men in Montbrio del camp , and/or meet single women in Montbrio del camp?

Sign up mobifriends is 100% free!

  • Free Online Dating in Montbrio del camp

Cristina

Montbrio del camp, Tarragona, Spain
looking for: single men
To:meet people, dating, make friends for free, chat for free

Hola sóc la CRISTINA. A vegades riallera, a vegades seriosa, a vegades pallassa, a vegades encantadora ... però el que no sóc és: una dona amb classe. Definitivament no serveixo per pija (em taco, m'ensopego amb els talons, m'assec com em dona la gana...) Busco un noi que no busqui una Barbie, sinó una persona amb qui passar una bona estona (parlant i rient, la resta ja veurem). No cal que faci Kite Surf, bike, Motos, paracaigudisme, barranquisme, vela, escalada i vagi en helicòpter; ja que jo amb sortir a passejar pel camp en tinc prou. A més m'encanta aturar-me a mirar les flors, formigues, seure. Tinc dos meravellosos fills de 11 i 8 anys.

Noucreus

Montbrio del camp, Tarragona, Spain
looking for: single women
To:meet people, dating, make friends for free, encounters, chat for free

Hola , solo decir que me gusta vivir el momento, i compartir cosas i sensaciones con otras personas ,nadie es dueño de nadie , si eres feliz estas feliz con los demas!!

Oskarespectacle

Montbrio del camp, Tarragona, Spain
looking for: single women
To:meet people, dating, chat for free

Difícil describirse unamismo sin parecer un "chollo" amante del romanticismo, divertido superextrovertido, risueño, alegre y espontáneo No busco prefiero encontrar una persona a la que querer, respetar, con la que poder salir, reír y pasar buenos ratos. En definitiva querer y sentirme querido, algo tan básico pero tan difícil de encontrar

Jordi30Gym

Montbrio del camp, Tarragona, Spain
looking for: single women
To:meet people, dating, flirt for free, make friends for free, encounters, chat for free

Hola me gustaria encontrar a una chica que le guste el deporte que sea animada y que se cuide