Política de privacidad

Política de privacitat de mobifriends
En vigor a partir del 25 de maig de 2018

1. Introducció

Identificació del responsable:
Mobifriends Solutions, S.L. C/ Escorial 180, Baixos exterior, 08024 Barcelona. Espanya.

Delegada de protecció de dades:
Elsa Carreras Ruiz Advocada col·legiada 27223 ICAB


Gràcies per triar mobifriends!
A mobifriends volem oferir-te la millor experiència possible a l'utilitzar els nostres serveis i així garantir que els gaudiràs avui, demà i en el futur. Per a això, necessitem recopilar les teves dades personals, a fi de poder realitzar un perfil teu que ens permeti connectar-te amb la gent que busca precisament algú tan especial i singular com tu. Sense aquestes dades això seria impossible. Dit això, la privacitat i la seguretat de totes les teves dades personals són, i sempre ho han estat, de gran importància per a nosaltres.

Per aquest motiu, et volem explicar de forma senzilla, clara i transparent com i per què recopilem, emmagatzemem i utilitzem les teves dades personals, a més de mostrar-te els controls dels que disposes sobre aquests.

Així doncs, l'objectiu d'aquesta política de privacitat és:

1. Garantir que comprens quines dades personals recopilem sobre tu i els motius pels quals ho fem;
2. Explicar la forma en què utilitzem les dades personals que comparteixes amb nosaltres per tal d'oferir-te la millor experiència quan utilitzis el servei mobifriends; i
3. Explicar els teus drets i opcions en relació amb les dades personals que recollim i processem sobre tu;
4. I com protegim la teva privacitat.

Esperem que això t'ajudi a comprendre el nostre compromís amb la teva privacitat. Així mateix, si no estàs d'acord amb el contingut de la present Política, recorda que tu decideixes sempre si vols utilitzar el servei mobifriends.


2. On s'aplica aquesta política de privacitat.

Aquesta Política de privacitat s'aplica als llocs web, aplicacions, esdeveniments i altres serveis oferts per mobifriends. Ens referim a tots aquests com els nostres "serveis".


3. Com recopilem les teves dades personals?

Recopilem les teves dades personals de les següents formes:
1. En registrar a mobifriends: quan et registres a mobifriends recopilem determinades dades personals perquè puguis utilitzar el Servei mobifriends, com la teva adreça de correu electrònic, data de naixement i sexe.
2. Quan completes el teu perfil: quan completes el teu perfil comparteixes amb nosaltres informació addicional, com ara les teves detalls físics, els detalls de la teva personalitat, estil de vida, aficions, interessos, etc .; també contingut com la teva fotografia i vídeos.
3. Mitjançant l'ús del servico mobifriends: quan fas servir la plataforma de mobifriends, recopilem dades personals sobre l'ús que fas del servei, com quins perfils has visitats, amb qui has contactat, així com els teus xats amb altres usuaris o el contingut que publiques.
4. Quan et subscrius a un servei de pagament: per poder processar el pagament amb el nostre proveïdor de serveis de pagaments, demanem informació tal com el teu número de targeta de dèbit o crèdit o compte de paypal.


4. Quines dades personals recopilem?

Dades personals recopilades quan et registres a mobifriends o completes les teves dades personals.

Són les dades personals que ens proporciones per poder registrar-te i utilitzar el Servei mobifriends. S'inclou el teu nom o àlies, data de naixement, província i ciutat, sexe, adreça de correu electrònic.

Addicionalment, en completar el teu perfil ens proporciones i recopilem altres dades personals referents a les teves característiques físiques, aspectes de la teva personalitat, aficions i interessos i les teves preferències per a la recerca de persones.

Altres dades que ens pots proporcionar a l'emplenar el teu perfil són dades considerades per la legislació "especialment protegides" com l'orientació sexual, el "origen ètnic" o la "religió". Mitjançant l'acceptació de les condicions generals d'ús, l'Usuari proporciona a mobifriends el seu consentiment exprés per poder tractar aquestes dades.

Dades personals recollides a través del seu ús de mobifriends

Quan utilitzes els nostres serveis, recopilem informació:

 • Sobre la teva activitat en els nostres serveis; per exemple, com els fas servir (p. ex. la data i hora en què inicies sessió, les característiques que utilitzes, les teves cerques, els clics i les pàgines que et van ser mostrades, les adreces dels llocs web de referència, i com interactues amb altres usuaris (p. ex. amb quins usuaris interactues, la data i hora dels seus intercanvis, el nombre de missatges que envia i rep).

 • Sobre les dades de comunicacions (missatgeria i xat). Es tractaran amb la finalitat de poder oferir el servei de missatgeria interna entre Usuaris registrats. Així mateix també es tractaran les dades de les converses del xat. Aquestes dades es conservaran durant un termini d'un any, per tal de poder accedir a aquestes dades en el cas que sorgís algun incident greu com una denúncia per part d'algun usuari que es veiés amenaçat o agredit d'alguna manera. En el cas de conservació de dades del xat no s'inclouran les dades dels vídeos en cas que el xat es faci a través d'aquest mitjà.

  Els terminis de conservació es comptaran per anys i mesos naturals. Mobifriends eliminarà el mes de gener tota la informació relativa als missatges interns i converses de xat conservats durant l'any precedent a l'anterior.

 • Sobre dispositius que utilitzes per accedir als nostres serveis (p. Ex. Informació sobre el maquinari i programari tal com l'adreça d'IP, la identificació i el tipus del dispositiu, les característiques i preferències específiques del dispositiu i errors en l'aplicació , identificadors publicitaris (com ara AAID de Google i IDFA d'Apple, els quals són nombres generats aleatòriament que pots restablir en la configuració de dispositiu), tipus de navegador, versió i idioma, sistema operatiu, zones horàries, identificadors associats a les galetes o altres tecnologies que puguin identificar exclusivament al seu dispositiu o navegador (p. ex., IMEI / UDID i adreça MAC).
Dades personals recopilades en el servei «VIP» o «compra de crèdits»

Quan et subscrius a un servei de pagament, per poder processar el pagament amb el nostre proveïdor de serveis de pagaments, demanem informació sobre la targeta de dèbit o crèdit (nom del titular, número, data de caducitat i codi de seguretat) o compte de paypal .


5. Per a què fem servir les teves dades personals?

1. Per poder oferir el nostre servei i connectar-te amb altres usuaris.
Un dels aspectes més importants del servei mobifriends és precisament la recollida i el tractament de les dades personals dels usuaris perquè quan fas una recerca d'altres usuaris se't mostrin els usuaris que tinguin un perfil més compatible amb tu. Per això, com més dades introdueixis, i com més acords siguin aquests amb la realitat, més gran serà la possibilitat que els resultats que t'oferim en les recerques siguin rellevants per a tu.
Atès que la finalitat essencial d'introduir les dades en el teu perfil és que altres Usuaris puguin veure'ls, és inevitable que aquests altres usuaris accedeixin a aquestes dades a través de les plataformes de mobifriends. A més de comunicar les dades als Usuaris registrats que realitzin les cerques també es donarà accés als Usuaris no registrats. No obstant això, les dades que s'oferiran als Usuaris no registrats quan facin una cerca seran un resum de les dades del perfil. Les dades considerades per la legislació "especialment protegides" com el "origen racial" o la "religió" no s'oferiran en les recerques resumides que es mostraran als Usuaris no registrats.
2. Finalitats comunicatives.
Així mateix, tractem les teves dades per poder oferir-te el servei de missatgeria interna entre Usuaris registrats. També tractem les dades de les converses del xat.
3. proveir-atenció al client i respondre a les teves sol·licituds.
4. Completar les teves transaccions.
5. Comunicar amb tu sobre els nostres serveis, inclosa la gestió de comandes i facturació.
6. Comunicar-nos amb tu per via correu electrònic, telèfon, xarxes socials o dispositius mòbils sobre els productes i serveis que creiem que et poden interessar.
7. Administrar sortejos, concursos, descomptes o altres ofertes.
8. Analitzar el comportament dels usuaris per millorar els nostres serveis i continguts o desenvolupar noves característiques i serveis.
9. Per efectuar anàlisis de males conductes en vulneració de les condicions generals d'ús.
10. Complir amb els requisits legals.
11. Assistir a les autoritats policials o judicials.


6. Conservació de la informació

Conservem les seves dades personals només durant el temps necessari per proporcionar-te el servei mobifriends.

Addicionalment, per salvaguardar la seguretat i protecció dels nostres usuaris dins i fora dels nostres serveis, hem implementat un període de conservació de seguretat d'un any, després de l'eliminació de compte. En el cas de conservació de dades del xat no s'inclouran les dades dels vídeos en cas que el xat es faci a través d'aquest mitjà. Durant aquest període la informació del compte es conservarà tot i que, òbviament, el compte ja no estarà visible en els serveis.

Si ens ho demanes, podrem eliminar o fer anònimes les teves dades personals perquè no sigui identificat, llevat que, legalment, puguem o se'ns requereixi conservar determinades dades personals, inclosos els següents casos:
 • Si hi ha algun problema sense resoldre relacionat amb el teu compte, com a crèdit pendent al teu compte o una reclamació o conflicte sense resoldre, conservarem les dades personals necessàries fins que aquest problema sigui resolt;
 • Quan estiguem obligats a retenir les dades personals per a complir les nostres obligacions legals, fiscals, comptables i d'auditoria, conservarem les dades personals necessàries durant el període requerit per la llei aplicable; i / o,
 • Quan sigui necessari per als nostres interessos comercials legítims, com ara la prevenció de frau o mantenir la seguretat dels nostres usuaris.

7. Base jurídica per al tractament de les teves dades personals

Per tractar la teva informació utilitzem els següents fonaments jurídics:
 • Complir el nostre contracte de servei: La major de les vegades, la raó per la qual tractem la teva informació és en compliment del contracte que tenim amb tu d'oferir relacions significatives.

 • Interessos legítims: també fem servir la teva informació quan tenim interessos legítims per a això, com pot ser, per exemple, analitzar el comportament dels usuaris sobre els nostres serveis per poder millorar les nostres ofertes, suggerim ofertes que pensem que poden interessar-te, i tractem informació per temes administratius, detecció de frau i altres propòsits lícits.

 • Consentiment: De tant en tant, podríem demanar-te el teu consentiment per a utilitzar el teu informació per raons específiques. Pots retirar la teva consentiment en qualsevol moment si ens escrius a la direcció proveïda al final d'aquesta Política de privacitat.

8. Ús compartit de les seves dades personals.
 • Amb altres usuaris. Ja que la nostra meta és ajudar-te a crear relacions significatives, és evident que la informació dels usuaris es comparteix amb altres usuaris. Si us plau, vés amb compte amb el teu informació i assegura't que el contingut que comparteixes és material que no et fa res que sigui vegi públicament.
 • Amb els nostres proveïdors de serveis. Utilitzem a tercers perquè ens ajudin amb els nostres serveis. Aquests tercers ens assisteixen en diverses tasques, com en l'allotjament i manteniment de dades, analítica, atenció al client i processament de pagaments.
  Seguim un estricte procés d'avaluació abans de contractar algun proveïdor de serveis o treballar amb algun soci. Tots els proveïdors de serveis i socis han d'acceptar estrictes obligacions de confidencialitat.
 • Per transaccions corporatives. Potser transferim la seva informació si participem, totalment o parcialment, en una fusió, venda, adquisició, desinversió, reestructuració, reorganització, dissolució, fallida o un altre canvi de propietat o control.
 • Col·laboració amb autoritats. Per complir amb un procés legal, com una ordre judicial, citació o ordre de registre, investigació governamental / policial o un altre requisit legal; assistir a la prevenció o detecció d'un delicte; o per protegir la seguretat de qualsevol persona.

9. Els teus drets.

El nou Reglament General de Protecció de Dades (GDPR per les seves sigles en anglès) atorga a les persones determinats drets relacionats amb les seves dades personals. Per tant, amb aquesta nova política de privacitat t'informem detalladament i amb la major transparència dels teus drets i la manera d'exercir-los.

Aquests són els teus drets en relació a les vostres dades personals:

 • Dret d'accés: el dret de ser informat i sol·licitar accés a les dades personals que processem sobre tu;
 • Dret de rectificació: el dret de demanar que corregim o actualitzem les teves dades personals, quan siguin inexactes o estiguin incompletes;
 • Dret d'eliminació: el dret de sol·licitar que s'eliminin les teves dades personals;
 • Dret a restringir: el dret de demanar que s'aturi el processament de forma temporal o permanent de tots o alguns dels teus dades personals;
 • Dret a objectar:
  • el processament de les teves dades personals per motius relacionats amb la teva situació particular;
  • a que les teves dades personals es processin per a fins de màrqueting directe;
 • Dret a la portabilitat de dades: el dret de sol·licitar una còpia de les teves dades personals en format electrònic i el dret de transmetre aquestes dades per usar-los en el servei d'un tercer; i
 • Dret a no estar subjecte a la presa de decisions automatitzada: el dret de no estar subjecte a decisions que es basen únicament en preses de decisions automatitzades, el que inclou la creació de perfils, quan la decisió pugui tenir un efecte legal sobre tu o produir un efecte important similar.

10. Mode d'exercir-los.

En cas de voler exercir algun d'aquests drets relacionats amb les teves dades personals pots fer-ho utilitzant el formulari de "Contacta'ns" o mitjançant correu postal a:
Mobifriends Solutions, S.L.
C/Escorial 180, Baixos exterior, 08024 Barcelona. Espanya.


11. Mesures de seguretat.

MF, d'acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades, es compromet a adoptar aquelles mesures d'índole tècnica i organitzatives necessàries que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal i evitin la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, tenint en compte l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats, tant si provenen de l'acció humana o del medi físic o natural.

Tot l'equip de mobifriends que pugui accedir a dades personals dels Usuaris respecta escrupolosament el deure de secret professional que imposa la legislació respecte a aquesta informació.

A més, en cas que mobifriends hauria de subcontractar els serveis de tercers per tal de poder proporcionar els seus serveis garanteix als seus Usuaris que inclourà clàusules relatives als deures que aquests tercers han de complir per tal de garantir la confidencialitat de les dades personals dels usuaris, tal com estableix la legislació.

Els pagaments en línia estan protegits mitjançant el protocol https per tal de garantir el xifrat de les dades al transmetre'ls al banc i durant el seu tractament per part d'aquest últim.

Mobifriends també vol alertar als Usuaris que malgrat adoptar totes les mesures de seguretat establertes legalment la seguretat a Internet i en les xarxes de comunicacions electròniques és vulnerable, raó per la qual es recomana que l'Usuari també mantingui alts nivells de seguretat en els dispositius d'accés a les plataformes mobifriends. A tall d'exemple es recomana mantenir actiu i actualitzat un programa antivirus que protegeixi de possibles atacs al sistema de l'Usuari, l'ús de tallafocs i filtres antispam, així com l'ús de contrasenyes fortes i segures, que no siguin fàcils de deduir, i no utilitzar la mateixa contrasenya per a diferents serveis d'Internet.


12. Menors.

Els nostres serveis estan limitats a usuaris que siguin majors de 18 anys. No acceptem usuaris menors de 18 anys a la nostra plataforma i no recopilem de forma conscient informació personal de ningú que sigui menor. Si sospites que un usuari és menor de 18 anys, si us plau utilitza el mecanisme de denúncia disponible al nostre servei.


13. Canvis a la política de privacitat

De manera ocasional, podem fer canvis a aquesta Política de privacitat.
Si fem canvis materials en aquesta Política de privacitat, li oferirem un avís destacat acord amb les circumstàncies, per exemple, mostrant un avís destacat dins el Servei mobifriends o enviant-li un correu electrònic. Podem notificar per avançat.

Per tant, assegureu-vos de llegir qualsevol notificació amb atenció.


14. Com posar-se en contacte amb nosaltres

Gràcies per llegir la nostra Política de Privacitat. Si té alguna pregunta sobre aquesta Política, pots posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari "Contacta'ns" o escrivint-nos a la següent adreça:
Mobifriends Solutions, S.L.
Carrer Escorial 180, Baixos exterior, 08024 Barcelona. Espanya.


Esperem que gaudeixi de mobifriends!

Comprimir sección