mobifriends

Mobifriends.com, fes amics en català

(Noticiesdot.cat, 16 Marzo 2009)

Escrit per Josep Maria Andrésel

Un servei gratuït per a conèixer gent nova a través del mòbil i Internet disponible en català, castellà i anglès.

Neix a Barcelona un servei totalment gratuït per a conèixer gent nova tant a través d’Internet com del mòbil i disponible en català, a més d’en espanyol i anglès. Pròximament està previst que també estigui disponible en gallec, euskera i altres idiomes. Mobifriends.com és la primera xarxa gratuïta de contactes que ofereix totes les prestacions i opcions del servei tant via Web com a través del mòbil.

Mobifriends, amb seu a Barcelona, llança al mercat aquest servei amb l’objecte de convertir-se en una plataforma gratuïta en la qual l’usuari pot conèixer gent nova, trobar parella, amistat o compartir afeccions. Malgrat que en l’actualitat existeixen nombrosos portals de contactes online, no tots estan disponibles també a través del mòbil i, el que és molt significatiu, no són totalment gratuïts, ja que encara que el registre sí que ho és, la resta de serveis tenen cost per a l’usuari. A més, en la majoria de portals de contacte online només és possible trobar parella, mentre que en mobifriends, a més de buscar parella, també es pot fer nous amics o trobar persones per a compartir interessos o afeccions comunes.

Mobifriends.com disposa de diversos serveis de comunicació, tots ells gratuïts, com són: enviament de missatges i mobis (uns divertits missatges animats), xat amb text, webcam i micròfon en el Videomessenger. A més, el site està pensat perquè l’usuari accedeixi d’una manera fàcil i intuïtiu, i amb una cura dissenyo en tots els continguts.

Mobifriends ha estat seleccionada com una de les 12 empreses més innovadores durant el passat Mobile Word Congress celebrat a Barcelona del 16 al 19 del passat mes de febrer.

www.mobifriends.com

Link al artículo de Noticiesdot.cat

Noticiesdot.cat - Mobifriends.com, fes amics en català