mobifriends
Mobifriends en la prensa

Estas son algunas de las noticias y artículos interesantes relacionados con mobifriends publicados en la prensa.

Les dones busquen amistat a internet; els homes només sexe

(ElPeriodico.cat, 17 Noviembre 2009)

Cada vegada hi ha més dones que utilitzen portals socials per conèixer gent mitjançant la xarxa

Gairebé el 65% de les dones busquen relacions d'amistat a la xarxa, mentre que els homes prefereixen viure una aventura o seleccionen l'opció de "ja veurem" a l'omplir qüestionaris a les plataformes online per conèixer gent nova, segons un estudi del portal Mobyfriends.com. L'estudi, que s'ha fet públic avui, reflecteix que cada vegada són més les dones que utilitzen aquesta mena de serveis.

La majoria no defineixen les intencions en un primer moment

Les dades recollides mostren que encara que el 55% d'usuaris són homes, elles ja arriben al 45% de participació, una xifra que ha anat augmentat de mica en mica en els últims temps. El rang d'edat "és molt ampli", ja que accedeixen a la plataforma persones de 18 a 60 anys o més. Amb això, es desmitifica la creença que l'ús d'internet "és només cosa de joves".

Pel que fa a la naturalesa de les relacions que es busquen mitjançant aquest sistema, la gran majoria (65%) opta per no definir de manera clara les seves intencions en un primer moment. S'observen diferències entre homes i dones, ja que un 43% d'ells busca una "relació estable", mentre que només un 27% d'elles trien aquesta opció.

Link al artículo de ElPeriodico.cat

ElPeriodico.cat - 2009-11-17 - Les dones busquen amistat a internet; els homes només sexe