mobifriends
Mobifriends en la prensa

Estas son algunas de las noticias y artículos interesantes relacionados con mobifriends publicados en la prensa.

regió7.cat - Les espanyoles lliguen a Internet més que britàniques i franceses

(regió7.cat (Català), 22 Noviembre 2010)

El perfil mitjà de la dona espanyola inicia 1,33 contactes amb un home a Internet per mes

Les dones espanyoles són les que més conversen i contacten amb homes a través d'Internet a diferència de dones d'altres països que es connecten a aquestes plataformes.

Un estudi realitzat per la companyia Mobifriends, un servei per conèixer gent nova a través de la Xarxa, estableix que actualment "la dona espanyola ha evolucionat tant que també ho ha fet en la manera de relacionar-se i buscar parella ".

El perfil mitjà de la dona espanyola inicia 1,33 contactes amb un home a Internet per mes, doblant així el nombre de contactes que realitza el perfil de dona de Gran Bretanya (0,78 contactes) o de França (0,69).

"Ara la dona espanyola és una dona moderna que ha crescut al mateix temps que ha anat evolucionant la societat. El temps corre i això es nota a l'hora de fer amics o buscar algú amb qui compartir la teva vida", assenyala el CEO i Soci Fundador de Mobifriends, Lluís Carreras.

"Gràcies a llocs de trobades com el nostre això es converteix en un avantatge, ja que en mobifriends, tant homes com dones, ho tenen molt fàcil per trobar gratis l'amor de la seva vida", conclou.

Link al artículo de regió7.cat (Català)

regió7.cat - 2010-11-22 - Les espanyoles lliguen a Internet més que britàniques i franceses