mobifriends
Mobifriends in the media

Some news and articles about mobifriends published by the press.

Mobifriends.com, fes amics en català

(Noticiesdot.cat, 16 March 2009)

Escrit per Josep Maria Andrésel

Un servei gratuït per a conèixer gent nova a través del mòbil i Internet disponible en català, castellà i anglès.

Neix a Barcelona un servei totalment gratuït per a conèixer gent nova tant a través d’Internet com del mòbil i disponible en català, a més d’en espanyol i anglès. Pròximament està previst que també estigui disponible en gallec, euskera i altres idiomes. Mobifriends.com és la primera xarxa gratuïta de contactes que ofereix totes les prestacions i opcions del servei tant via Web com a través del mòbil.

Mobifriends, amb seu a Barcelona, llança al mercat aquest servei amb l’objecte de convertir-se en una plataforma gratuïta en la qual l’usuari pot conèixer gent nova, trobar parella, amistat o compartir afeccions. Malgrat que en l’actualitat existeixen nombrosos portals de contactes online, no tots estan disponibles també a través del mòbil i, el que és molt significatiu, no són totalment gratuïts, ja que encara que el registre sí que ho és, la resta de serveis tenen cost per a l’usuari. A més, en la majoria de portals de contacte online només és possible trobar parella, mentre que en mobifriends, a més de buscar parella, també es pot fer nous amics o trobar persones per a compartir interessos o afeccions comunes.

Mobifriends.com disposa de diversos serveis de comunicació, tots ells gratuïts, com són: enviament de missatges i mobis (uns divertits missatges animats), xat amb text, webcam i micròfon en el Videomessenger. A més, el site està pensat perquè l’usuari accedeixi d’una manera fàcil i intuïtiu, i amb una cura dissenyo en tots els continguts.

Mobifriends ha estat seleccionada com una de les 12 empreses més innovadores durant el passat Mobile Word Congress celebrat a Barcelona del 16 al 19 del passat mes de febrer.

www.mobifriends.com

Link to the article at Noticiesdot.cat

Noticiesdot.cat - Mobifriends.com, fes amics en català